Redovito trenirajte u vlastitom domu

Redovito trenirajte u vlastitom domu

U trenucima kada je uistinu bolje što više vremena provesti kod kuće u krugu obitelji, GD Osijek – Žito, odlučio je svoje treninge iz dvorane Sokol Centra u Osijeku prenijeti online i svim svojim članovima i ostalim građanima pomoći kako da i dalje što kvalitetnije provedu dane koje slijede.

Naime, na online platformama kluba (Facebook i Instagram profili) bit će moguće svaki dan naći novi video trening koji će voditi treneri Gimnastičkog društva Osijek – Žito, a koji prikazuje jednostavne vježbe lako izvodive i u kućnom okruženju bez upotrebe dodatnih rekvizita.
„Željeli smo našim članovima te svima onima koji nas prate, a još uvijek nisu iskušali naše treninge u Sokol Centru, ponuditi ono što možemo u ovom trenutku – naše programe treniranja prebacili smo u online formu i svaki dan ćemo objavljivati nove sadržaje kako bi svi zainteresirani mogli vježbati s nama, iz GD Osijek – Žita“, poručio je Boris Čulin.
Online treninzi obuhvatit će vježbe razgibavanja i istezanja te vježbe snage, mobilnosti i koordinacije. Ovu inicijativu osječkog gimnastičkog kluba već su pohvalili i njihovi mnogobrojni članovi. „U ovom trenutku izoliranosti svima nam je važno da ostanemo povezani i u kontaktu. Vježbanje iz domova, uz stručno vodstvo naših trenera iz GD Osijek - Žita, zasigurno će razveseliti djecu, a i nas odrasle članove. Kada sam vidjela objavu za treninge, oduševljeno sam rekla djetetu: Vježbat ćemo zajedno!", izjavila je Kristina Ibrahimović, inače polaznica programa GYM BODY u Sokol Centru.
GD Osijek – Žito poziva sve zainteresirane da se pridruže zajedničkim online treninzima, a linkovi na kojima rekreativci mogu pratiti treninge su sljedeći:

Facebook: https://www.facebook.com/osijek.zito/

Instagram: https://www.instagram.com/osijek_gymnastics/