Repriza Sportskog ljeta na Sokolu

Repriza Sportskog ljeta na Sokolu

Gimnastičko društvo Osijek – Žito, ohrabreno dobrim iskustvom Sportskog ljeta na Sokolu početkom ljeta, organizira njegovo drugo izdanje. I u reprizi od 24. kolovoza djeca u dobi od 5 do 12 godina imat će priliku za dobru zabavu.

"Sportsko ljeto na Sokolu ove godine ugostilo je početkom ljeta više desetaka mališana u dobi od 5 do 12 godina i to u varijanti poludnevnog i cjelodnevnog boravka. Kroz 5 – dnevni program kampa, djeca su imala prilike prolaziti kroz treninge gimnastike, plivanja, rolanja i nogometa, igrale su se različite sportske igre na otvorenom, a svaki dan bio je „začinjen“ i nizom kreativnih radionica i dodatnih animacijskih sadržaja", ističe tajnica kluba, Ivana Maltašić. A kako je rekao osmogodišnji Daniel Marini, jedan od polaznika, na kampu mu se najviše svidjelo skakanje na trampolinu i spužvice: "Upoznao sam nove prijatelje s kojima se volim družiti, a super su mi i radionice i odlazak na bazen."
"Zbog odličnog odaziva, prvi dio Sportskog ljeta na Sokolu dobit će i svoj nastavak. Naime, posljednji tjedan kolovoza i prvi tjedan rujna rezervirani su za druženje u ovom zanimljivom kampu" kaže Maltašić.
TJEDAN 1: 24. - 28. kolovoza 2020. godine
TJEDAN 2: 31. kolovoza - 4. rujna 2020. godine
Kotizacija za jedan tjedan boravka u kampu iznosi 400,00 kuna (poludnevni boravak) ili 650,00 kuna (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije uključeni su svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.
Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije se primaju na broj telefona 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).
Obrazac za prijavu je na linku: https://bit.ly/2zTPPZR