Rock'a'raj – open air festival odgođen!

Rock'a'raj – open air festival odgođen!

"Zbog najave lošeg vremena i vremenskih neprilika, open-air rock festival – Rockaraj, koji se trebao održati u subotu, 7. rujna 2019. godine u valpovačkom dvorcu je, nažalost,odgođen" - priopćili su iz Turističke zajednice grada Valpova.

O novom terminu održavanja festivala te mogućnosti povrata novca za ulaznice kupljene putem web sustava ENTRIO, javnost će biti obaviještena na vrijeme!

U valpovačkom dvorcu Prandau-Normann u subotu se trebao održati prvi open-air rock festival – Rock'a'raj na kojem su trebali nastupiti Opća Opasnost, Animal Drive, Juraj Jurlina & Band te Bojan Petovari .

Festival zajedničkim snagama organiziraju Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova, Udruga Karašicka Republika i Ustanova za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“.
"Valpovo i Belišće oduvijek su bili veliki izvor odličnih glazbenika, a posebice je puno rockera. No, nekako je uvijek nedostajao neki festival koji će ih sve okupiti na jednom mjestu. Upravo to je misao vodilja Rock'a'raja i razlog zbog kojeg je ovaj festival i nastao. Naravno, postoji i puno drugih kvalitetnih lokalnih glazbenika, ali nažalost bilo ih je nemoguće sve uklopiti ove godine", kaže Zoran Zbanatski iz Karašicke republike. Istodobno najavljuje kako će se dan ranije, u petak, 6. rujna, održati zagrijavanje za festival - u 21,30 u valpovačkom Caffe baru „Baza“ publika će imati priliku čuti najbolje rock hitove u acoustic izvedbi Dine Jelusića.