Sajam gramofonskih ploča

Sajam       gramofonskih ploča

Nedavno osnovana udruga Volim gramofonske ploče iz Osijeka koju su osnovali ljubitelji tog vječnog nosača zvuka odlučila je organizirati prvi veći sajam na ovom prostoru. Sajam će se održati u subotu 16. listopada od 9 do 15 sati na trgu Eurodoma koji je natkriven u slučaju lošeg vremena.

Za dobru zabavu i ugodnu glazbu s gramofona i gramofonskih ploča pobrinut će se tri osječka DJ-a. Na sajam uz lokalne prodavače i kolekcionare koji će ponuditi svoje duplikate, dolaze izlagači iz Zagreba i Vinkovaca, a svoj su dolazak najavili i sudionici iz Srbije. Udruga Volim gramofonske ploče poziva sve zainteresirane da posjete sajam. Ako i nisu zaljubljenici u zvuk s gramofonskih ploče, možda to postanu.
Iako se jedno vrijeme smatralo da je vrijeme vinila stvar prošlosti, čini se da se mnogi vraćaju onome što se smatra toplijem i ugodnijem zvuku, opuštenijem i predanijem. Zbog čega stariji sve više izvlače ploče iz podruma, a mlađi zaviruju u kutije roditelja saznajte uz Prvi sajam gramofonskih ploča u Osijeku!
May be an image of text