Sajam vjenčanja u Osijeku

Sajam vjenčanja u            Osijeku

fotografija iz pozivnice organizatora

Sajam vjenčanja u Osijeku 18. i 19. siječnja održat će se u Trgovačkom centru Portanova. Radno vrijeme te subote i nedjelje je od 9 do 21 sat, a ulaz je besplatan. Svi posjetitelji imat mogu sudjelovati u humanitarnoj tomboli te pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom 'Dar' iz Osijeka.

"Ljubitelji vjenčane mode i ove će godine doći 'na svoje' jer će se na modnim revijama već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčanja za nadolazeću sezonu. Osim raznovrsne ponude izlagača, na rasporedu su i zanimljive radionice, degustacije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja je prošle sezone sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama'", doznajemo od organizatora.
Ova manifestacija već jedanaest godina za redom u Slavoniji podupire razvoj domaćeg obrtništva iz vjenčane industrije, a također ima i humanitarni karakter - i ove godine pomaže Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Uz pomoć izlagača i posjetitelja na Sajmu vjenčanja u Osijeku te kupnjom dobrotvorne srećke nastojat će se prikupiti što više sredstava za pomoć Udruzi i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji.
Posebna je poslastica dobrotvorna gala revija na kojoj će poznati Slavonci i Slavonke - glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, dogradonačelnica grada Osijeka Žana Gamoš, pjevač grupe Vigor Mario Roth, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić i Matej Podgoršćak te kantautorica Aklea Neon u subotu, 18. siječnja, u 18 sati u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odjelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom.
"Sajam vjenčanja u Osijeku je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja, stoga dragi mladenci, dođite i inspirirajte se te uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče", kažu organizatori u pozivnici.