Sarajlije u Osijek dolaze s komedijom "Dame biraju"

Sarajlije u Osijek dolaze s komedijom "Dame biraju"

Najveci regionalni hit, urnebesna kazališna komedija koja nas je oborila još u filmskoj verziji "Skini se do kraja" sarajevskog Altteatra "Dame biraju" gostuje u Osijeku, 13. listopada. Predstava je u dvorani Zrinjevac s početkom u 20 sati.

Sarajevska hit predstava "Dame biraju" nakon gotovo 200 izvedbi na pozornicama Hrvatske i regije napokon gostuje u Osijeku. Urnebesna komedija na poznatu temu Skidajte se do kraja gdje god je igrala bila je rasprodana i tjednima ranije.
Samo u Splitu ova je predstava imala više od 10 izvedabam, a isto toliko i u Zagrebu. Sjajnu glumačku ekipu čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci koji su već postali miljenici hrvatske publike, ali i publike širom regije. U tri godine ova je predstava igrala u 43 grada, a vidjelo ju je više od 50.000 ljudi.
Komedija govori o petorici mladića bez posla koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu. Od ideje striptiza do njezine konačne realizacije dalek je put, a predstava publiku vodi kroz smiješne scene, kroz napetu atmosferu do samog kraja kada se publika pretvara u publiku striptiz kluba i ovacijama dočekuje striptiz "do kraja".
U predstavi igraju Emir Fejzić, Mirza Dervišić, Davor Sabo, Enes Salković, Adnan Goro i Nensi Abdel Sakhi. Režiser predstave je Admir Glamočak.