Sassya Osječanima poručuje "No problemo"

Sassya Osječanima poručuje "No problemo"

Energična tuzlanska reperica Sassja osječkoj će publici predstaviti svoj novi album u petak, 16. ožujka u Klubu Oxygen. Prije njezinih zaraznih stihova i pitkih beatova publiku će zagrijati lokalne snage – Srki & Ivi.

Sassja je jedna od rijetkih ženskih MC-a na regionalnoj sceni, a o njezinoj popularnosti govori vrlo uspješan prvi album te milijunski pregledi na Youtubeu. Osječkoj publici ovoga puta poručuje „No problemo“ i tako predstavlja novi album.
Tuzlanska reperica na sceni je već nekoliko godina – svoj prvi album objavila je u proljeće 2015. te osvojila regiju singlovima „Clash“ i „Etikete“. Protekle dvije godine radila je na svom drugom albumu za koji je okupila izvrsnu međunarodnu ekipu – u stvaranje novih hitova bili su uključeni Jaka Berger iz Ludovik Materiala, tu je i gitara poznatog „Elementalovca“ Erola Zejnilovića, Benjamin Ziervogel zaslužan je za violinu na singlu „Ništa“, Kpow je bio zadužen za scrach na „Nek je živa glava“, dok je Ante Zvonimir Stamać uglazbio pjesmu „S njom“. Album je svojim gostovanjem okrunila legenda naše scene – Darko Rundek. Singlovi ''No problemo'', ''Ništa'', ''Njemica'', ''Beton'' i ''Stube'' najavili su album koji donosi ukupno 10 pjesama u kojima Sassja s lakoćom ispaljuje rime kao autentične kritike društva inspirirane stvarnim iskustvima.
Rap dvojac - Srki & Ivi glazbom se bave od početka novog tisućljeća, Srki kao Srkee, član grupe ZOO Mess, a Ivi kao Respect, samostalani MC. Suosnivači su hip-hop kolektiva "Madafakaz kru", koji je djelovao od 2003. do 2006., okupljao writere, brejkere, producente i mc-e te promicao hip hop kulturu u Slavoniji. Projekt Srki & Ivi pokrenuli su početkom 2016., s imperativom eksperimentiranja u rap glazbi. Skupa s producentom Chevom Cheliousom dostavljaju raznolik zvuk: od socijalno angažiranog boom bapa, preko klasičnih bengera do trapa. Do sada je nova grupa objavila petnaestak pjesama, od kojih je šest popraćenih spotovima.
Za ovu rep poslasticu ulaznica u pretprodaji stoji 40 kuna, 60kn na dan koncerta, a mogu se od petka, 2. ožujka kupiti u Klubu Oxygen.
cover-sassja.png