''Savage Love'' Jawsh 685 feat. Jason Derulo

''Savage Love'' Jawsh 685 feat. Jason Derulo ''Savage Love'' Jawsh 685 feat. Jason Derulo
Jason Derulo i Jawsh 685 Jason Derulo i Jawsh 685

Jawsh 685 i Jason Derulo

S gotovo 30 milijuna pratitelja, Jason Derulo je trenutno među top 20 TikTok superzvijezda i najpopularniji aktivni glazbenik na platformi. ''Savage Love'' - suradnja s novozelanskim glazbenikom Jowshom 685 je veliki ovoljetni svjetski hit.

Jason Derulo nesumnjivo je jedna od top pop i urbanih zvijezda trenutka, a među njegovim uspjesima ističe se 11 platinastih singlova, milijarda streamova samo na glazbenom servisu Spotify, gotovo 6.5 milijardi pregleda na YouTube platformi i više od 50 milijuna prodanih singlova. Ovaj talentirani pjevač, tekstopisac i plesač privukao je pozornost javnosti 2009. surađujući s glazbenim imenima kao što su Lil Wayne, Pitbull, Diddy i Sean Kingston, a među zvijezde katapultirao ga je njegov globalni hit “Whatcha Say”.

Ova globalna superzvijezda iza koje su multiplatinaste naklade, upravo je predstavila iščekivani novi singl “Take You Dancing”. Vrući glazbeni broj inspiriran latino ritmovima popraćen je plesnim videom objavljenim na popularnoj TikTok platformi.
“U ovim vremenima svi trebamo pjesmu koja će nam popraviti raspoloženje”, naglasio je Derulo prilikom predstavljanja novog singla. “Nadam se da ‘Take You Dancing’ može biti to svjetlo u ovim mračnim i izazovnim danima.”

Novi singl “Take You Dancing” posljednji je u uspješnom nizu hitova od kojih su apsolutni favoriti “Don’t Cry For Me“ (ft. Alok, Martin Jensen), “Coño” (ft. Puri x Jhorrmountain), koji se pojavio u više od 14 milijuna TikTok videa, te “Savage Love“ (ft. Jawsh 685) koji se pokazao kao prava ljetna senzacija.