Studentska roštiljada odgođena za nedjelju

Studentska roštiljada odgođena za nedjelju

Zbog najavljenih vremenskih neprilika organizatori su odgodili 7. Studentsku roštiljadu uz Opću Opasnost i Cash Band. Novi datum je nedjelja, 19. svibnja .

Studentska roštiljada je nastala 2012. godine kao ideja studenata tadašnjeg Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Tijekom sedam godina pretvorila se u najveći događaj tog tipa u regiji.
Organizatori studentske roštiljade najavljuju događaj kao "praznik dobre zabave" na kojem posjetitelje 
očekuje  još veća i još sadržajnija manifestacija od dosdašnjih.
Studentska roštiljada je jedinstven projekt koji  okuplja preko 6000 mladih, na cjelodnevnom druženju u prirodi uz miris roštilja, osjet natjecateljskog adrenalina i zvuke dobre glazbe.
Ovaj događaj jedini je takav u Hrvatskoj, a svake godine broj sudionika kao i ekipa koje se natječu u pripremi roštilja ili u igrama bez granica raste. 
Prve godine imali su samo 10 ekipa, a šeste godine čak 48 ekipa po 4 člana i to dovoljno govori o veličini eventa, pod roštiljima imaju preko 190 studenata, a noćni program posjeti u prosjeku 7000 posjetitelja.

službeni hešteg za @studentska.rostiljada instagram #neksedimi 

campusrostiljadacover2019.jpg

Pratite nas, više informacija uskoro...

"Koliko će ekipa ove godine pokušati osvojiti titulu najboljeg roštilj majstora? Tko će pojesti najviše ćevapa i postati ćevapominator? Tko će biti najbolji u igrama bez granica? Odgovore na sva ova pitanja i još mnogo toga ćemo saznati na 7. Studentskoj roštiljadi!", poručili su organizatori.