Sedmi Be Different Be Strong u Osijeku

Sedmi Be Different Be Strong u Osijeku Sedmi Be Different Be Strong u Osijeku
foto Irena Slovaček facebook foto Irena Slovaček facebook
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević
Vulin, Seligman, Slovaček, Piližota, Rajle (foto Ž. Kovačević) Vulin, Seligman, Slovaček, Piližota, Rajle (foto Ž. Kovačević)

Irena Slovaček (foto Irena Slovaček facebook)

Udruga Gradski ritam po sedmi je puta organizirala konvenciju za profesionalce i rekreativce koji se bave tjelovježbom Be Different Be Strong. I ovogodišnja konvencija okupila je istaknute fitness instruktore iz brojnih zemalja svijeta.

Na konvenciji sudjeluje preko 300 polaznika od vrtićke do umirovljeničke dobi koji dolaze iz cijele Hrvatske, susjednih država: BiH, Srbije i Slovenije te Poljske, Španjolske, Njemačke i Velike Britanije. Želja je da se projektom motivira što više ljudi da se bavi sportom i živi zdravo. Konvencija nudi rekreativcima i licenciranim trenerima uvid u novosti na području funkcionalnih treninga, joge, pilatesa, latino plesova, zumbe, stepa, kick boxinga, kettlebell...

Dvodnevna je konvencija počela u subotu, a cijeldnevni program je na rasporedu i sutra na 2. katu TC Portanova od 9.00 do 19.00 sati. Ulaz se plaća.

Konvenciju su došli podržati Dragan Vulin, predsjdnik Županijske skupštine Osječko - baranjske županije, dogradonačelnik Osijeka Boris Piližota, poznata osječka veslačica Mirna Rajle Brođanac te gimnastičar Rober Seligman

31944423_372731746557583_1802319644934012928_n.jpg  

 

 

 

Rajle, Seligman, Slovaček, Piližota