Sedmi greenRoom festival u Valpovu

Sedmi greenRoom festival u Valpovu Sedmi greenRoom festival u Valpovu
foto Radio Osijek foto Radio Osijek

foto Radio Osijek

Udruga za promicanje glazbe, sporta, kulture i očuvanja okoliša "GrenRoom" iz Valpova krajem kolovoza organizira sedmi "GreenRoom festival", a održat će se u Perivoju dvorca Prandau - Normann 23. i 24. kolovoza.

Udruga greenRoom sedmu godinu zaredom organizira dvodnevni festival na jedinstvenoj lokaciji kompleksa dvorca Prandau - Normann u Valpovu. Svake godine festival bilježi porast broja posjetitelja i bogatiji program, a potencijal je prepoznalo i podržalo Ministarstvo turizma Republike Hrvatske - napomenuo je predsjednik udruge GreenRoom Ivan Rajković: "Mislimo da smo dosta uznapredovali mi to najviše vidimo unutar organizacije. Vidimo i da su nas prepoznali sada i veći sponzori, odnosno pokrovitelji, pa smo tako ove godine i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma odnosno Hrvatske turističke zajednice. Naravno tu je i Grad Valpovo koji nam puno pomaže, kao i Osječko-baranjska županija, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Turistička zajednica Grada Valpova", rekao je Rajković i dodao kako će večernji program 23. i 24. kolovoza uglavnom biti ispunjen glazbom:

img_20190808_102252.jpg "U petak i u subotu izvođači su Elemental, Songkillers. Na elektronskom stageu nastupa naš rezident, domaći dečko iz Osijeka Marko Felinger, a uz njega sada već poznati i prepoznati Lawrence Klein. U subotu nam dnevni program donosi DJ Damien i DJ Greys dok nas u noćnom programu čekaju Goran Kolak, Osječki DJ i producent. Popularni voditelj Vedran Car također će, nadam se, privući pozornost, kao i Domagoj "Yakka" Jakić iz Nove Gradiške, koji je jedan je od najuspješnijih hrvatskih house izvođača", rekao je Rajković i dodao kako će, osim raznovrsnog večernjeg programa, zanimljivo  biti i tijekom oba dana. Tako udruga Baraber Team Extreme organizira In-City Extreme utrku, a Nogometni i odbojkaški klubovi Valpovka organiziraju turnire u odbojci na travi te nogometu u loptama odnosno Bubble Footballu.