"See/Touch/Try" radionica animacije

"See/Touch/Try" radionica animacije

Video klub Mursa poziva učenike viših razreda osnovne škole, srednjoškolce, studente i zainteresirane mlade ljude da sudjeluju na "See/Touch/Try" radionici stop-trik animacije. Radionica će započeti 29. lipnja u prostorima Kulturnog centra Osijek (Ulica Kneza Trpimira 2/A).

Broj mjesta je ograničen, a prijave su otvorene dok se raspoloživa mjesta ne popune. Radionica je za sve sudionike besplatna, a njezino održavanje sufinancira Hrvatski audiovizualni centar. 

"Obzirom na situaciju sa COVID-om19, ove će godine radionica biti malo promijenjena i prilagođena naputcima o održavanju javnih događanja. U slučaju promjena uvjeta fizičkog održavanja radionice, radionica će se održati online", ističu iz Video kluba Mursa i dodaju kako su na društvenim mrežama dostupni za sva pitanja, prijave i dogovore.
Facebook stranica Video kluba "Mursa" https://www.facebook.com/kkmursa/
Intagram profil VK Mursa (https://www.instagram.com/mursafilm/?hl=hr)
i email video.mursa@gmail.com.

Video klub „Mursa“ neprekidno djeluje već više od 45 godina, dok Sekcija animiranog filma aktivno djeluje bez prestanka više od 10 godina. Djelatnost sekcije pretežno je usmjerena na edukaciju djece i mladih na polju animacije te im na taj način omogućuje da se izraze kroz formu animiranog filma.