Seligman-Bez finala bi to bio podbačaj, želja je popeti se na postolje!

Seligman-Bez finala bi to bio podbačaj, želja je popeti se na postolje! Seligman-Bez finala bi to bio podbačaj, želja je popeti se na postolje!
Rober Seligman /foto:Davor Kibel/Glas Slavonije/PIXSELL Rober Seligman /foto:Davor Kibel/Glas Slavonije/PIXSELL

Seligman i Mađarević / foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osječki gimnastičar, član GD Osijek – Žito, Robert Seligman, sutra putuje u kanadski Montéal na Svjetsko gimnastičko prvenstvo, gdje će uz još pet gimnastičara i jednu gimnastičarku braniti boje hrvatske reprezentacije.

Na Svjetskom prvenstvu u gimnastici, od 2. do 8. listopada u kanadskom gradu Montréalu, hrvatska će reprezentacija biti u najjačem sastavu. Hrvatsku će na SP-u na konju s hvataljkama predstavljati iskusni Filip Ude i Robert Seligman uz mladog 19-godišnjeg Jakova Vlaheka, koji je na svjetskom kupu u bugarskoj Varni početkom mjeseca osvojio broncu. Uz njih u Kanadu odlaze i dvojac velikog potencijala na preči: Tin Srbić i Anton Kovačević, a među svjetskim gimnastičarkama svoje će mjesto tražiti i hrvatska olimpijka Ana Đerek, na gredi i u preskoku.

„Bez finala, bi to bio podbačaj!“ – izravan je bio Robert Seligman prije polaska na put.

„Imao sam odličnu probu na svjetskim kupovima u Mađarskoj i Francuskoj, iako nije bilo savršeno. Podigao sam novim elementom vježbu za dvije desetinke i očekujem da će mi i to pomoći da se dočepam postolja što mi je krajnji cilj!“ – rekao je Seligman

Prvenstvo je na rasporedu od 2. do 8. listopada, a Robert sa svojim trenerom Vladimirom Mađarevićem u Kanadu putuje u srijedu 27. ovog mjeseca 

Robert Seligman