Silvestrovo na Radio Osijeku

Silvestrovo  na  Radio Osijeku

Veselo i raspjevano zaključite 2019. godinu uz program Radio Osijeka 31. prosinca. Cjelodnevni program bit će prepun zabave i glazbe za sve generacije od jutarnjih sati do čestitke i šampanjca u ponoć.

Na Radio Osijeku i ove godine organiziramo emisiju "Nova prije Nove" od 10 do 15 sati uz živu glazbu i poznate glazbenike te ljude koji dođu čestitati slušateljima i djelatnicima radija. Ove će nam godine popularna Cecilija dovesti i svoje glazbenike, očekujemo i legende naše tamburaške i pop glazbe Šimu Jovanovca i Igora Delača te druge glazbenike koji uvijek rado dolaze na Radio Osijek. Svoj dolazak potvrdili su Goran Bošković (Fluentes) i Matej Podgorščak, koji će ponijeti gitaru - jer red je u ovoj emisiji zapjevati uživo. Pozdrav i novogodišnje čestitke uputila je, prije odlaska u Dubrovnik, i Mia. Program će voditi Danijela Šandor i Zvonimir Mandić uz potporu Tatjane Mautner, a organizirali smo i prigodne darove za slušatelje. Tijekom emisije najavit ćemo što se sve nudi za Silvestrovo u gradovima Slavonije i Baranje.

Kraju godine bit će prilagođen i Ritam Šokadije koji će 31. prosinca od 15 i 30 do 17 sati voditi Dragan Lenart te nas podsjetiti na naše koncerte i najpopularnije i najslušanije tamburaške pjesme iz 2019. godine.

Dragan će se u poslijepodnevnom programu od 17 do 19 sati pridružiti Kseniji Zelenić te nas glazbom i pričom podsjetiti uz koje su se pjesme dočekivale nove godine posljednjih nekoliko desetljeća.

Naša ulica od 19,30 postat će novogodišnji program uz glazbu Daniela Hojsaka te voditeljsko-reporterski par Hrvoje Verić-Luka Mitar. Oni će uz tehničara Darija Vračevića "letjeti" osječkim ulicama i trgovima, ali i radijskim eterom do 1 sat poslije ponoći. Uključit ćemo se izravno uz odbrojavanje posljednjih sekundi ove godine na pozornicu na Trgu Ante Starčevića i dio koncerta Opće opasnosti, valcer i vatromet. 

Do jutarnjih sati zabavit ćete se zasigurno i uz glazbu koju priprema Marina Ban.