Šimlešine "Istine i laži o ljubavi"

Šimlešine "Istine i laži o ljubavi"

Foto: FB Bruno Šimleša

Autor nekoliko naslova iz popularne psihologije koji su osvojili brojnu publiku Bruno Šimleša svoju knjigu "Istine i laži o ljubavi" predstavit će u srijedu, 9. svibnja u Osijeku i Belišću. Planirano predstavljanje u Vukovaru i Vinkovcima odgođeno je.

09.05. Osijek 17h - Gradska i sveučilišna knjižnica - Studijska čitaonica
09.05. Belišće 19h - Gradska knjižnica
Nakon knjige "Ljubavologija", u svom najnovijem djelu autor je nastojao obraditi brojne ideje i mitove o ljubavi i parterskim odnosima kojima su ljudi cijeli život obasipani, što u obiteljskom domu i kulturi u kojoj su odrasli, što iz medija i popularne literature, što iz razgovora s prijateljima i poznanicima koji svoje životne "uvide" vole podijeliti s njima. Britko, razigrano, duhovito, ali i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi. Objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja truju um i srce! Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav? Kako stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira Zakon privlačnosti? Sve su to pitanja na koje se, čitajući ovu knjigu, mogu dobiti odgovori.
Bruno Šimleša rođen je 1979. godine. Autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio nekoliko naslova, a među najprodavanijima su "Ljubavologija" i "Škola života". Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.