Skender uoči Istre: Očekuje nas sve samo ne unaprijed upisani bodovi

Skender uoči Istre: Očekuje nas sve samo ne unaprijed upisani bodovi Skender uoči Istre: Očekuje nas sve samo ne unaprijed upisani bodovi

HRT/VD, NK Osijek

30. kolo HT Prve lige sutra svojim četvrtim međusobnim susretom ove sezone otvaraju Istra 1961 i Osijek. Riječ je o srazu trenutno pretposljednje i treće momčadi na tablici, šest kola prije kraja prvenstva.

S obzirom na sve promjene u proteklim izdanjima otkada je preuzeo klupu, trenera bijelo-plavih Dinu Skendera je na redovitoj konferencije za novinare uoči polaska za Pulu prvo dočekalo pitanje kakva sada iznenađenja sprema u sastavu.
"Mislim da ću vas morati razočarati. U odnosu na utakmicu s Rudešom ne bi trebalo biti velikih promjena. Bit će nova dva, tri imena, no tu je još jedan trening na kojem ću otkloniti nedoumice i definirati sastav, iako se već sada bližimo standardizaciji momčadi. Očekuje nas ni malo lagana utakmica, to je sve samo ne unaprijed upisani bodovi. Moramo znati da ako ne budemo na sto posto ne možemo očekivati nikakvu pobjedu, čak niti bod. Što znači da moramo biti na tragu utakmica u Zaprešiću i Splitu - defenzivno čvrsti, jer jedino tako možemo utakmicu riješiti u našu korist," rekao je Skender.

57076931_10158346493378852_2252795550313218048_n.png

Također, je istaknuo kako je zdravstveno stanje u momčadi bez ikakvih problema, što znači da će na raspolaganju imati puni kadar, a to se odnosi i na nedavno rehabilitiranog Petra Bočkaja: "Bočkaj je jučer priključen treninzima prve ekipe i za sada je u konkurenciji za momčad kao i svi ostali, s tim da mi nemamo pravo narušavati sve ono dobro što smo napravili u ova tri tjedna. Što znači da s obzirom na utakmicu u Puli neće biti u kadru. Ovo je početak dugoročne priče za njega, no sigurno mu se neće otvoriti mjesto u ekipi samo od sebe i morat će se dobro potruditi da ga zasluži", zaključuje Skender.

30. kolo HT Prve lige

Petak:
16:30 Istra 1961-Osijek
19:00 Slaven Belupo-Dinamo
Subota:
14:30 Rudeš-Lokomotiva
16:30 Inter-Gorica
19:00 Hajduk-Rijeka