SOMIDOM EXPO ovog vikenda na Pampasu

SOMIDOM EXPO ovog vikenda na Pampasu

Na Pampasu je otvoren ovogodišnji SOMIDOM EXPO koji obuhvaća: 1. Sajam knjiga – KnjigOS, 7. Obrazovanje, 3. Moje zdravlje, 22. Dom – sajam graditeljstva, 22. Oprema i uređaji, te 18. Motomobil – sajam automobila i prateće automobilske industrije. 22. DOM. Sajam je otvoren do nedjelje, 25. svibnja, radno vrijeme je od 10 do 19 sati. EXPO u proteklih dvadeset godina, prilagođavajući se tržištu, profilirala se u današnju jedinstvenu sajamsku cjelinu.

SOMIDOM EXPO u proteklih dvadeset godina, prilagođavajući se tržištu, profilirala se u današnju jedinstvenu sajamsku cjelinu.Osječki sajam d.o.o. na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku, od 23. – 25. svibnja 2014., organizator je sajamske priredbe zajedničkog naziva 22. SOMIDOM EXPO.

somidom-knjigos.jpgsomidom-opca.jpg

Sajam se organizira pod pokroviteljstvima Ministarstva gospodarstva, Ministarstva kulture, Ministarstva obrazovanja, Ministarstva zdravlja i Ministarstva graditeljstva, Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i Hrvatske gospodarske komore. Zahvaljujući tematskoj raznovrsnosti, sajamska priredba će na jednom mjestu okupiti i predstaviti izlagače s programom izlaganja:

somidom-plakat.jpg
1.Sajam knjiga – KNJIGOS, prvi je sajam knjiga pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture u našoj regiji, na kojem očekujemo nastup izdavačkih kuća, predstavljanje knjiga, učila i udžbenika, druženje s piscima, te zasigurno kulturni događaj sezone u našoj sredini.
7. Obrazovanje – u tijesnoj vezi sa sajmom KNJIGOS, prilika je visokim školama, fakultetima, pučkim učilištima i školama stranih jezika, da široj javnosti predstave svoje obrazovne programe i programe za stručno usavršavanje i edukaciju, kao i prigoda brojnim institucijama i gospodarstvenicima za predstavljanje mogućnosti stipendiranja darovitih učenika, pojedinaca i stručnjaka.
18. Motomobil – uz prezentaciju ponude regionalnih distributera i salona vozila, servisera i trgovina rezervnim dijelovima, uz nezaobilazni doživljaj probnih vožnji noviteta automobilske industrije, prigoda je za informiranje o mogućnostima kupnje, kao i predstavljanje ponude banaka i osiguravajućih kuća, te zanimljivo druženje uz zabavne sadržaje koje svake godine organiziraju trgovačke kuće – distributeri vozila.
22.  Dom tehnika i stanovanje – sajam je graditeljstva, uz predstavljanje i prezentaciju novih materijala i tehnika građenja, ekološki prihvatljivih i ekonomski opravdanih usklađenih po principima energetske učinkovitosti
22.   Oprema i uređaji – predstavlja strojeve, opremu i uređaje za podizanje kvalitete stanovanja i boravka u uredskim i poslovnim prostorima, kao i opremu interijera i eksterijera u smislu namještaja i komunalne opreme
3.    Moje zdravlje – prilika je za prezentaciju svih stručnih osoba, metoda, zdravstvenih ustanova, ordinacija i stručnih savjetovališta od klasičnih i konvencionalnih metoda liječenja, preko alternativnih oblika i izvora u svrhu očuvanja zdravlja i  podizanja kvalitete života pojedinca i društva u cijelosti.