Sponzorski ugovor za Ženski rukometni klub Osijek

Sponzorski ugovor za Ženski rukometni klub Osijek

foto Radio Osijek

Još dobrih vijesti stiže iz Ženskog rukometnog kluba Osijek. Nakon povratka u Prvu ligu, u klubu je danas potpisan i sponzorski ugovor s tvrtkom Decathlon kojim će se dodatno financijski ojačati, a oni će sponzorirati i novi projekt kluba – turnir u rukometu na pijesku.

Sponzorski je ugovor potpisan do srpnja iduće godine, a na konferenciji za novinstvo o tome su govorili sportski direktor Goran Crnov, predsjednik Krešimir Dorić i Tihana Hrgić iz Decathlona. Jednodnevni turnir u rukometu na pijesku najavili su za 19. srpnja na Kopiki. Sudjelovat će četiri reprezentacije – aktualni prvak svijeta Hrvatska, Oman koji je sedmi na svijetu te Novi Zeland i Srbija.

Ženski se rukometni klub Osijek, podsjetimo, vratio u Prvu ligu, iako su bili drugoplasirani u Drugoj, ali Zelina nije mogla prijeći u najviši rang pa su ušle Osječanke. Pripreme za novu sezonu počinju 6. kolovoza, a novo prvenstvo otvorit će susretom protiv aktualnih prvakinja Podravke Vegete.

Iduće godine Ženski rukometni klub Osijek slavi 65. godišnjicu kluba, a u novoj će sezoni igračice voditi Jelena Crnov koja je ponovno preuzela trenesku poziciju.