Sportsko proljeće na Sokolu 2021.

Sportsko proljeće na Sokolu 2021. Sportsko proljeće na Sokolu 2021.
I. Maltašić, fotografija A,Bajto I. Maltašić, fotografija A,Bajto

Gimnastičko društvo Osijek - Žito od 6. travnja u Sokol Centru (Kralja Zvonimira 5) organizira petodnevni kamp za djecu od 7 do 12 godina "Sportsko proljeće na Sokolu 2021.". .

"Sportsko-rekreativne aktivnosti, uz dodatak različitih kreativnih radionica, boravka na otvorenom i igranje timskih igara, najbolji je recept za provođenje slobodnog vremena za vrijeme proljetnih školskih praznika – složit će se mnogi školarci, ali i njihovi roditelji. Ovaj iskušani recept, Gimnastičko društvo Osijek – Žito ponovilo je već nekoliko puta, a sada je vrijeme za jednu premijeru – organizaciju prvog izdanja Sportskog proljeća na Sokolu", najavljuju organizatori.
Sportsko će se proljeće na Sokolu provoditi u varijanti poludnevnog (od 8.00 do 12.00h) i cjelodnevnog boravka s uključenim ručkom (od 8.00 do 15.00h).
Aktivnosti u kampu uključuju sljedeće:
- sportske aktivnosti: gimnastika, plivanje
- sportske igre na otvorenom te potrage za blagom
- kreativne radionice i drugi animacijski sadržaji
- objed (užina / ručak)
Kamp kreće 6. travnja i trajat će (opcionalno) 2 tjedna:
TJEDAN 1: 6. - 10. travnja 2021. godine
TJEDAN 2: 12. - 16. travnja 2021. godine* (napomena: drugi tjedan kampa održat će se ako se produže proljetni školski praznici)
Kotizacija za jedan (1) tjedan boravka u kampu iznosi 400,00 HRK (poludnevni boravak) ili 650,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.
Do sada je GD Osijek – Žito organiziralo niz sličnih sportskih kampova (ljetnih i zimskih), a najmlađi su polaznici uvijek oduševljeni sadržajima u Sokolu: „Sjajno mi je u kampu, vježbamo kroz poligon i jako mi se sviđa takav trening.  Volim kada skačemo s malog trampolina i radimo kolut na strunjaču. Odlične su mi i radionice i odlazak na bazen, a najviše volim skakati u spužvice!“, izjavila je nakon ljetnog kampa 2020. polaznica Ena.
Broj mjesta je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas na broj telefona 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).

OBRAZAC ZA PRIJAVU: https://bit.ly/2P1Xmxl