Što je to Germanska nova medicina?

Što je to Germanska nova medicina?

Udruga Holistic iz Osijeka organizira predavanje o osnovnim principima Germanske nove medicine u subotu, 17. ožujka s početkom u 17 sati. Predavanje će se održati u prostoru PRONI Centra za socijalno podučavanje, Kralja Zvonimira 15.

Predavač je Sasha Tešić, liječnik tradicionalne kineske i japanske medicine i vrsni stručnjak Germanske Nove Medicine® na ovim prostorima, a kako najavljuju organizatori, bit će prostora za pitanja sudionika predavanja.
"Na tom uvodnom predavanju o Germanskoj novoj medicini bit će riječi o pet bioloških zakona na kojima funkcionira te o egzaktnoj medicinsko biološkoj povezanosti psihe, mozga i organa, objašnjavajući uzrok, tijek i izlječenje svih bolesti. Germanska Nova Medicina® demonstrirana je, testirana i službeno potvrđena 1998. prvotno na Sveučilištu u Trnavi, Slovačka, a zatim na još 35 ustanova diljem svijeta. Ona predstavlja sveobuhvatan i logičan sustav koji se temelji na principu cjelovitosti promatranja živih bića te, poznavajući uzrok i posljedicu svake bolesti, istovremeno ukazuje i na terapiju. U GNM nema mjesta hipotezama, ona se u svakom trenutku i na svakome slučaju može prirodnoznanstveno reproducirati a samim je time primjenjiva kako na ljude, tako i na biljke i životinje", stoji u pozivu Udruge za promicanje kulture duha i cjelovitog zdravlja Holistic.
Zbog pokrivanja troškova za predavača kotizacija za predavanje je 70 kn, a za članove Udruge HOLISTIC OSIJEK kotizacija iznosi 50 kn.