Svih 12 mjeseci "Ja sam ti "

Svih 12 mjeseci "Ja  sam  ti "

Foto: FB Udruga pobjede

Udruga Pobjede pripremila je kalendar za 2018. godinu s 12 slika i priča o psima smještenim u osječkom Azilu – promocija je u utorak, 12. prosinca u kinu Europa s početkom u 20 sati .

I kalendar i promocija bit će najljepši do sad – jamče iz udruge i dodaju kako su, naravno, pozvani i četveronožni članovi obitelji. "Već poslovično dat ćemo vam da prije same promocije virnete u naš novi kalendar za koji se slikalo 12 naših azilantica i azilanata, svi prekrasni u svojim razločititostima, a na promociji ćete ga imati priliku prvi puta držati u rukama! ♥ Za samu promociju opet obećajemo vatromet emocija", stoji u njihovom pozivu.
"Kalendar za 2018. godinu zove se "Ja sam ti", osim 12 prelijepih fotografija 12 azilskih zvijezda sadrži i njihovih 12 sasvim osobnih priča, a sa svakim od njih lako možete suosjećati", objašnjavaju u Udruzi Pobjede.
Nakon promocije kalendar će se do 22. prosinca, u zamjenu za donaciju od 40 kuna, moći dobiti na štandu udruge u Kapucinskoj ulici (od 10-12 te od 16 do 18 sati), u osječkom Azilu za pse, info pultu Portanove, Dječjem kazalištu, svim ograncima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, Veterinarskoj stanici Osijek i Veterinarskoj ambulanti Fury te u lokalu Vege Lege.
Kako su izvijestili na svojoj Facebook stranici, u Zagrebu će se kalendar moći nabaviti u uredu Prijatelja životinja (Jurišićeva 25) i Studiju Octopus (Gundulićeva 31). "A ako ste iz bilo kojeg drugog kraja svijeta dovoljno je da nam se javite u inbox i naš kalendar će vam doputovati, ne sekirajte se", poručuju.

azil-kalendar-bubica.jpg