Svirači, fenjeri, radionice i fina klopa na Adventu u Parku

Svirači, fenjeri, radionice i fina klopa na Adventu u Parku

Organizatori osječkog Adventa u parku vjeruju prognostičarima, koji za vikend najavljuju snijeg, pa pozivaju "Idemo na grudanje i sviranje". Na glazbenoj pozornici petak su Lege, u subotu Scifidelity orchestra, a u nedjelju Kit Karson.

"Na Advent u Parku stižu nam ulični svirači i Lege, čeka nas Gastro vikend uz Ravlić ali i zanimljiva bezglutenska ponuda proizvoda koje priprema CeliVita. Na Adventu se vole sarmice, čvarci i slani i slatki bezglutenski proizvodi", najavljuje Edita Kalajdžić iz komunikacijskog tima Adventa u parku, koji je otvoren od 16 do 23 sata.
U petak, 14. prosinca od 20 sati nastupa Tamburaški sastav Lege. Na Advent u parku u subotu dolazi Scifidelity Orchestra. Ovaj simpatični šesteročlani sastav postao je prepoznatljiviji nakon natjecanja u Supertalentu i osvojio je mnoga jazzerska srca. I njihov koncert počinje u 20 sati.
U subotu i nedjelju Udruga Svjetlost pali fenjere koji će dodatno obogatiti ambijent Adventa, a ovoga se vikenda vraćaju i pećice uz koje se možete zagrijati.
U nedjelju, 16. prosinca od 17 sati svratite u tramvaj kraj velike kupole gdje je besplatna radionica izrade božićnih ukrasa, ali tek nakon što u društvu Duhosa bude zapaljena i treća adventska svijeća. "Nakon svijeće, klopice i slastica nedjelja navečer rezervirana je za rock sastav Kit Karson u 20 sati", kaže Kalajdžić i dodaje još jednu informaciju: "Fotkice, storije i selfije možete nesmetano objavljivati na svojim društvenim kanalima tijekom posjeta Adventu, jer smo osigurali besplatan hot spot s brzim internetom na cijelom Adventu i na klizalištu. Besplatni internet dio je projekta mladog osječkog inovatora Valenta Turkovića, a sve uz potporu Grada Osijeka."