Tarik Filipović – Ćiro u Osijeku

Tarik Filipović – Ćiro u Osijeku

Tarik Filipović se ponovno vraća u Kino Urania sa svojom predstavom - „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, u nedjelju 19. studenoga s početkom u 20 sati .

O predstavi:

Predstavu zajedno s Tarikom Filipovićem autorski potpisuje Antonio Gabelić, a glavni producent predstave je renomirani producent Tomislav Kašljević. 
U središtu pažnje cjelokupne predstave, očekivano je naša jedinstvena nogometna ikona, Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. 

Odmah s prvim izvedbama u ožujku, predstava „Ćiro“ osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj zaista briljira. 

Tarik Filipović zasigurno je jedan od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama „Spektakluk“ i „Magic Act Show“ u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač, obarao rekorde popularnosti, a s predstavom „Ćiro“ očito već kreće u istom smjeru.

tarik-ciro-1911-u-kinu-urania-plakat.jpg