Teška prometna nesreća u Baranji

Teška prometna nesreća u Baranji

Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su zamjenik Općinskog državnog odvjetnika, Sudski vještak i očevidna ekipa Policijske postaje Beli Manastir . .


Danas oko 16.35 sati, na državnoj cesti D7 između mjesta Branjin Vrh i Kneževa došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila, 36-godišnji hrvatski državljanin.

Do prometne nesreće došlo je način da se vozač osobnim automobilom kretao iz smjera Branjinog Vrha u smjeru Kneževa dolaskom do zavoja u lijevo zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku izgubio je kontrolu nad upravljačem te prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretni automobil koji se u tom trenutku kretao iz suprotnog smjera. Teretnim automobilom upravljao je 59-godišnji državljanin Bugarske.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 36-godišnji vozač osobnog automobila dok su putnici iz automobila prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek gdje su im konstatirane tjelesne ozljede i to: 17-godišnjem hrvatskom državljaninu teške tjelesne ozljede, dok su 21-godišnjem i 26-godišnjem hrvatskom državljaninu konstatirane lake tjelesne ozljede.

Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su zamjenik Općinskog državnog odvjetnika, sudski vještak i očevidna ekipa Policijske postaje Beli Manastir.

Od 16.35 do 20.40 sati, promet na cesti odvijao se obilazno županijskom cestom 4018 (Topolje) sve do državne ceste 2012 (Kneževi Vinogradi).