The Brown Forum u Osijeku

The Brown Forum u Osijeku

U Osijeku će se u utorak i srijedu održati tradicionalni, 5. Brown Forum, a kao uvod danas je počeo Geek Business Camp u partnerstvu s Osijek Software Cityjem.

U Osijeku će se u utorak i srijedu održati tradicionalni, 5. Brown Forum u organizaciji Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj koja okuplja predstavnike javnog, poslovnog sektora i ostalu zainteresiranu javnost iz Srednje i Jugoistočne Europe, a na kojemu će se raspravljati o unaprjeđenju poduzetničkog ekosustava te mogućnosti rasta informacijsko-komunikacijskog sektora. Kao uvod u Forum danas je počeo Geek Business Camp u partnerstvu s Osijek Software Cityjem. Radionica je namijenjena za sve za mlade ICT poduzetnike, studente i programere koji uče kako razviti svoj softverski projekt u poduzetnički pothvat. Također, naučit će kako ideju prezentirati investitorima, kako razmišljati kao poduzetnik, kako premostiti prepreke te saznati što sve na svom poduzetničkom putu mogu očekivati.

Kako je istaknuo koordinator projekta Geek Business Campa u Osijeku Stevica Kuharski, Kamp je zamišljen i kao kao natjecanje 17 ekipa iz 7 zemalja, a sljedeća će četiri dana provesti intenzivno učeći kako razviti svoj softverski projekt. Budući da je radionica međunarodnog karaktera održava se na engleskom jeziku, a u završnom natjecanju najbolja tri projekta bit će nagrađena.