Time to Move: Europe Direct Osijek

Time to Move: Europe Direct Osijek

fotografija iz poziva organizatora

Europe Direct Osijek predstavlja svoj rad i što nude mladima u sklopu kampanje "Time to Move" u Info - centru za mlade Osijek, u četvrtak, 31. listopada u 18 sati .

"Zanimaju te putovanja I želiš više čuti o prilikama ? Pridruži nam se u četvrtak 31. listopada, u 18 sati u Info-centru za mlade Osijek i zaigraj s drugim mladima igru kroz koju ćeš bolje upoznati Europu i mogućnosti koje ti pruža za putovanje, volontiranje, studiranje, rad i slično. Također ćeš imati prilike iz prve ruke čuti iskustvo mladih koji su se već imali iskustva u upoznavanju Europe", čitamo u pozivnici organizatora.

"Time to Move" je kampanja tijekom koje se u listopadu organiziraju brojna događanja za mlade, na kojima se možeš upoznati sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo i sudjelovanje u međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost. U Hrvatskoj Time to move kampanju koordinira Eurodesk Hrvatska (pri Agenciji za mobilnost i programe EU). PRONI Centar za socijalno podučavanje organizira ovu aktivnost kao multiplicator Eurodeska.