Tjedan Ratova zvijezda

Tjedan    Ratova      zvijezda

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna te udrugom Star Wars Hrvatska od 21. do 26. studenoga u prostoru Američkog kutka organizira Tjedan Ratova zvijezda.

"Star Wars tjedan namijenjen je svim posjetiteljima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, kako djeci i mladima, tako i odraslim korisnicima. Projekt je rezultat suradnje GISKO-a, Škole primjenjene umjetnosti i dizajna Osijek te Udruge Star Wars Hrvatska, koji zajedničkim snagama žele popularizirati poznatu svemirsku sagu, pružiti izazov mladim likovnjacima da svoje sposobnosti izraze kroz Star Wars tematiku te posjetiteljima svih uzrasta omogućiti uživanje u programu. U tih nekoliko dana održat će se različite kreativne, likovne i čitateljske radionice, brojna društvena događanja, nagradne igre, druženje s omiljenim Star Wars likovima i brojna druga događanja.
"Osnovna ideja Tjedna Ratova zvijezda jest da obožavatelji popularnog filmskog ciklusa prirede odgovarajuće sadržaje, najčešće je riječ o kreativnim radionicama, namijenjene drugim obožavateljima lika i djela Lukea Skywalkera, čovjekolikog robota C-3PO i Dartha Vadera, ali i zatiželjnicima koji su dobrodošli kao promatrači", ističu organizatori.
plakat-starwars.jpg