Tri osobe poginule u teškoj nesreći na Južnoj osječkoj obilaznici

Tri osobe poginule u teškoj nesreći na Južnoj osječkoj obilaznici Tri osobe poginule u teškoj nesreći na Južnoj osječkoj obilaznici

Davor Javorović/PIXSELL

U sudaru dva osobna automobila sinoć na Južnoj osječkoj obilaznici poginuli su 34-godišnji i 42-godišnji vozač te 37-godišnja putnica iz jednog vozila, izvijestila je danas policija nakon višesatnog očevida. .

Nesreća se dogodila kada je 34-godišnji vozač osobnog automobila kod skretanja prema Toplani HEP-a iz zasad neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s osobnim automobil, koje je dolazio iz suprotnog smjera, u kojem su bili 42-godišnji vozač i 37-godišnja putnica. Od zadobivenih ozljeda svo troje poginuli su na mjestu nesreće, rekao je glasnogovornik osječko-baranjske PU Darijo Premec. Zbog očevida promet je na tom dijelu prometnice bio zatvoren i preusmjeravan od 21,25 sati do 01,35 sati poslije ponoći. Policija nastavlja s istragom kako bi se utvrdile sve okolnosti prometne nesreće, dodao je Premec.

Od početka godine na području Osječko-baranjske županije u prometnim nesrećama smrtno je stradalo 17 osoba, dok je prošle godine do kraja listopada u prometu poginula 31 osoba.Prema prvim informacijama, iz dosad neutvrđenih razloga, došlo je do sudara dva osobna automobila, kod skretanja s osječke južne obilaznice prema HEP Toplani.

 

prometna Krznarić