Tri tjedna malonogometnog spektakla

Tri tjedna malonogometnog spektakla

Zimski malonogometni turnir Zimko ponovno je u Osijeku. 31. futsal spektakl održat će se u dvorani Zrinjevac od 18. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018., a očekuje se rekordan broj sudionika .

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se u ta tri tjedna pridruže na terenu ili u publici i pokažu kako se nogometna romantika vraća u grad. "Prijavite svoju ekipu, budite ti dečki o kojima će se pričati u narednom periodu, ta klapa koja je napokon ispunila svoj potencijal, dominantno se prošetala vrućim parketom Zrinjevca i, uz ovacije punih tribina, zauvijek ostala zapamćena kao jedna od onih koja je osvojila Zimko! Bilo da se radi o mladim nadama i nekim budućim reprezentativcima ili prekaljenim junacima osječkih terena, prijavite se i budite dio priče! Izazvani ste, prihvatite izazov", poručuje u ime organizatora Tomislav Ciković.
Na informativnom plakatu nalaze se sve informacije o načinu prijave, dobnim kategorijama, kotizacijama i nagradama, a aktivna je i Facebook stranica turnira.
"Nogoš zbog koji volimo kuca na vrata, pokažimo da je Osijek uvijek bio, je i bit će centar malog nogometa u regiji, ali i šire. Volimo nogoš, volimo Zimko", poziva Ciković.
zimko-poster-mediji.png