Turnir odbojkaških veterana

Turnir  odbojkaških   veterana

Nakon 35. Novogodišnje utrke, Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek cjelogodišnju akciju "Zdravko je krenuo" nastavlja u subotu, 13. siječnja međunarodnim veteransko-rekreativnim turnirom u odbojci.

Turnir je prije godinu dana održan prvi put, a namjera organizatora jest da on postane tradicionalan. Vet's Volley Osijek potaknuli su osječki odbojkaški veterani kako bi se okupili prijatelji sa sportskih terena, ali, kako je izjavio Zoran Rosić, prilika je to za "potrošiti" dio zaliha nabačenih u ovo božićno-novogodišnje vrijeme. Uz veterane i GSSR "Sport za sve" u organizaciju turnira uključila se i Gradska četvrt Novi grad. 
Natjecanje će biti u tri kategorije - odbojkašice bez starosnog ograničenja, odbojkaši bez starosnog ograničenja i odbojkaši veterani 50+. Sudjeluje 16 ekipa (više od 130 natjecatelja) iz Sombora, Zagreba, Orašja, Odžaka, Požege, Velike, Slavonskog Broda, Čepina i Osijeka.
2. Vet's Volley Osijek 2018 održava se u sportskoj dvorani Osnovne škole Višnjevac, a utakmice se igraju od 9 do 18 sati. 

veteranska-odbojka.jpg
S prošlogodišnjeg turnira (Foto: Glas Slavonije)