U Osijeku dvodnevna Mala škola za poduzetnice

U Osijeku dvodnevna Mala škola za poduzetnice U Osijeku dvodnevna Mala škola za poduzetnice

foto M.Kralj/HRT Radio Osijek

U suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena, Hrvatska gospodarska komora Osijek organizirala je dvodnevnu Malu školu poduzetništva za žene koja je okupila 90-tak poduzetnica s područja županije. Cilj je polaznice upoznati s novim znanjima i vještinama u kreiranju vlastitog poduzeća.

poduzetnice4.jpg Otkuda krenuti, kako predstaviti sebe i svoje poduzeće na internetu, marketing i odnosi s javnošću, utjecaj društvenih mrežapo čemu se razlikujete od drugih na tržištu- neke su od tema o kojima govore predavačice Ivana Radić (predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i poduzetnica) i Vesna Odobaša (poduzetnica, specijalist digitalnog marketinga). 

U ovom projektu- Maloj školi poduzetništva za žene surađuju i s turskom agencijom Tika koja kroz 61 ured djeluje u cijelom svijetu s ciljem širenja suradnje tih zemalja s Turskom, a želja je razvojnim projektima nadvladati poteškoće koje, na primjer, imaju osobe s invaliditetom a potpora su i ženskom poduzetništvu. Potporu ovoj edukaciji dali su s namjerom potpore da se neke ideja pretvore u poduzetničke priče.

Mala škola poduzetništva za žene sutra će u Osijeku završiti panel diskusijom uz sudjelovanje gošća poduzetnica koje će svjedočiti da poduzetništvo nije priča o pravocrtnom uspjehu već o uspjesima, padovima i novim usponima.