Ugovor o izgradnji Gradskog sportskog parka u Belom Manastiru

Ugovor o izgradnji Gradskog sportskog parka u Belom Manastiru Ugovor o izgradnji Gradskog sportskog parka u Belom Manastiru

Foto: Stjepan Filipović

Ugovor o izgradnji Gradskog sportskog parka u Belom Manastiru s Daliborom Mihaljevićem, direktorom tvrtke Zuber, izvođačem radova, potpisao je gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob .

Ugovor je vrijedan 27,7 milijuna kuna, a rok izgradnje je 12 mjeseci.
„Projekt je financiran sredstvima Europske unije putem operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Ukupna je vrijednost projekta 32,5 milijuna kuna, a Europska unija ga sufinancira u iznosu 75 posto ukupnog iznosa. Potpisivanje Ugovora druga je faza izgradnje Gradskog sportskog parka, a prva faza je bila izgradnja grdaskih bazena koji su otvoreni prošle godine”, rekla je voditeljica pododjela za nominiranje i upravljanje projektima, Laura Blagus Tenjeri.
„Gradski sportski park će sadržavati novu zgradu s tribinama, pristupne ceste, ograde, novosuvremeni parking, pripremu za odvodnju i glavni teren. Paralelno s ovim projektom radit će se i teniski tereni, a natječaj će se raspisati ovih dana, tako da će Gradski sportski park polako dobivati svoju funkciju. Glavni smo teren ostavili s mogučnošću nominiranja i suradnje s zajedno s Hrvatskim nogometnim savezom, koji će se paralelno raditi uz projekt zgrade. S radovima se kreće najkasnije mjesec dana nakon potpisivanja Ugovora, a radovi će trajati godinu dana. Izvođač je kvalitetan i spreman, te mislim da ćemo zajedničkom suradnjom vrlo brzo doći do realizacije ovog projekta”, naglasio je gradonačelnik Tomislav Rob.

gradonačelnik Tomislav Rob

Laura Blagus Tenjeri