"Umjetnost putovanja" za više turista

"Umjetnost putovanja" za više turista "Umjetnost putovanja" za više turista
Foto: scene iz promotivnog filma Foto: scene iz promotivnog filma
Foto: scene iz promotivnog filma Foto: scene iz promotivnog filma

Foto: scene iz promotivnog filma

Osječko-baranjska županija i županijska Turistička zajednica objavili su promotivni film "Umjetnost putovanja", kojim žele predstaviti turističke potencijale Slavonije, Baranje i Srijema .

Film traje nešto više od četiri minute, objavljen je na Youtube kanalu, a uz hrvatsku, snimljene su verzije s naracijom na njemačkom i engleskom jeziku.
"Osječko-baranjska županija, osnažena Upravnim odjelom za kontinentalni turizam i s novim vodstvom Turističke zajednice OBŽ intenzivno radi na razvoju turističkih potencijale kao i promociji bogate i autohtone turističke ponude ovog područja", ističe se u priopćenju iz županije.
"Osječko - baranjska županija turistička je regija koja svim skupinama posjetitelja nudi zabavu i opuštanje u umirujućem ambijentu panonske ravnice. Zabavite se uz naše originalne događaje, odmorite se na otmjenom ladanju, dopustite nam da vam u parkovima i dvorcima interpretiramo našu kulturu i povijest te iznad svega beskonačno uživajte u našoj hrani i vinu. Došli nam cestom, rijekom ili zrakom jamčimo vam da će gostoljubivost, srdačnost i smirenost naših ljudi zaustaviti vaše vrijeme barem na čas", stoji u opisu filma "Umjetnost putovanja" na Youtubeu.