Unaprijediti kvalitetu na pravnim fakultetima

Unaprijediti kvalitetu na pravnim fakultetima

Foto: Miroslav Lačanin

Na Pravnom fakultetu u Osijeku, u sklopu projekta „IURISPRUDENTIA – Unapređenje kvalitete obrazovanja na pravnim fakultetima osječkog, riječkog i splitskog sveučilišta“, održava se uvodna konferencija na kojoj se predstavlja sam projekt

20150910_131030.jpgProjekt je, podsjetimo, sufinancirala Europska unija putem Europskog socijalnog fonda i provodi se tijekom 15 mjeseci, a nositelj projekta je Pravni fakultet u Osijeku. Osječkom je pravnom fakultetu projekt IURISPRUDENTIA - Unapređenje kvalitete obrazovanja na pravnim fakultetima osječkog, riječkog i splitskog sveučilišta dodijeljen u lipnju ove godine, ukupne je vrijednosti 1.187.376,88 HRK od čega je iznos bespovratnih sredstava 1.111.978,45 HRK. 
Riječ je o programu
 Europskog socijalnog fonda - Operativnog programa 'Razvoj ljudskih potencijala 2007. - 2013.' i o ugovorima o provođenju projekata koje su na natječaj MZOS-a Unapređivanje kvalitete u visokom obrazovanju uz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira prijavila visoka učilišta i znanstveni instituti s ciljem izrade standarda zanimanja i kvalifikacija te modernizaciju i/ili izradu novih studijskih programa temeljenih na ishodima učenja u skladu s potrebama tržišta rada. 
101033_5203e40480fafb9cc91a.jpg
legcevic2.jpgVoditeljica projekta je doc. dr. sc. Jelena Legčević s osječkog Pravnog fakulteta koja je detalje pojasnila u programu Radio Osijeka.

 

 

 

 

Iurisprudentia