Unikom dijeli korisničke kartice

Unikom dijeli korisničke kartice

fotografija STV

Osječki Unikom je počeo dijeliti korisničke kartice koje će omogućiti brže, kvalitetnije i efikasnije poslovanje s tvrtkom. Karticu će korisnici koristiti kod plaćanja računa na blagajni, predavanja otpada u reciklažna dvorišta, naručivanja usluge odvoza glomaznog otpada i slično.

unikom_korisnicke_kartice-fotografija-unikom.jpgKako nam je pojasnio pomoćnik direktora za gospodarenje otpadom Stevo Anetić, kartica sadrži personalizirani kod koji će omogućiti značajno brži pristup informatičkom sustavu djelatnicima Unikoma u odnosu na dosadašnju praksu.

Karticu će dobiti sva kućanstva odnosno privatni korisnici - njih oko 50 tisuća - na području svih lokalnih samouprava u kojima Unikom  obavlja poslove odvoza otpada, a korisnici će je dobiti na svoju kućnu adresu u idućih šest mjeseci obzirom da je Unikom odlučio podijeliti ih bez angažiranja vanjskih tvrtki kako bismo ostvarili uštedu.

"Ograničenja u kontekstu odlaganja otpada u sadašnjem i buduća tri reciklažna dvorišta neće biti u odnosu na uvjete prema kojima ih građani i u ovom trenutku mogu koristiti", zaključio je Anetić. To znači da će građani moći dovoziti otpad u reciklažna dvorišta neograničen broj puta i besplatno, a uvođenjem kartice riješit će se i postojeći problem da građani iz udaljenijih gradova odvajaju otpad na reciklažnom dvorištu na osječkom Jugu II.