Urban fest u Osijeku

Urban    fest     u    Osijeku

Urban Fest Osijek vraća se na lijevu obalu Drave, kod Katakombi, nakon godinu dana pauze i spreman je ovog vikenda zabaviti publiku više nego ikada prije... ... .. ...

Nakon završetka ljetne sezone, festival će tijekom dva dana nadmašiti svoje zadnje izdanje uz velika koncertna, ali i klupska imena. Program prvog dana upotpunjuje veliki headliner festivala koji stiže ravno iz splitskog đira, Vojko V. Njemu se pridružuje i zagrebačka visoka petorka, trap lordovi High 5, a uz njih, publiku će zagrijati i mladi osječki reper Tin Arbutina. Za sve ljubitelje hip – hop/funk glazbe, tu su i Vanja i Nešvil Funk. Nakon koncertnog dijela festivala, slijedi i after u jedinstvenim osječkim Katakombama. Tako će bombastična zabava petkom biti u režiji poznatih klupskih imena – Pips i Bronski, a njima Casa kolektiv na festival pridružuje i mladog DJ-a Vladimira Božića.

Drugi dan usmjeren je na rock, punk zvukove, regionalne mainstream i underground scene. U valu potvrđenih imena, iz Beograda stiže karizmatični post punk trio, Repetitor. Subotnji line-up dovest će i do vrhunca veliki Darko Rundek i njegova Ekipa. Najpoznatiji slavonski rimokatolik Kandžija sa svojim Golim ženama, također je potvrdio dolazak. Programu se pridružuje i sjajan zagrebački bend Porto Morto, osječki treperi Retfatlanta i punk – rock bend Igla & Ziherice. Palice na subotnjem techno afteru preuzima osječki TRAUM, Volster i Insolate, a osim što će dirigirati sami zvukom rasutim po Katakombama, ugostit će i britansku divu Stephanie Skykes. Priču će zaokružiti i mladi techno talent, Sub Effect.

Urban Fest Osijek vraća nadu da u paralelnom svemiru ljeto nikad ne prestaje, a ove godine ponovno će se potruditi da se publika nezaboravno provede.

Pratite službenu Facebook stranicu UFO - Urban Fest Osijek i Facebook događaj Urban Fest Osijek 2019. / Lijeva obala Drave - Katakombe .

 ufo-2019-poster-full-infooo.png