Uspješna Hrvatska: Ne smije se dopustiti odlazak mladih iz Slavonije

Uspješna Hrvatska: Ne smije se dopustiti odlazak mladih iz Slavonije

Foto: Silvio Stilinović

Kandidati za V. izbornu jedinicu koalicije Uspješna Hrvatska (NS Reformisti, Naprijed Hrvatska - Progresivni savez Ive Josipovića, SHU, Zeleni forum i Dubrovački demokratski sabor) danas su se družili s građanima u Slavonskom Brodu.

Na gradskoj tržnici i središnjem gradskom trgu predstavili su programe koji se uglavnom naslanjaju na rješavanje problema koji muče lokalnu zajednicu. Nekome su to, naizgled, mali problemi, poput putovanja Brođana prema Zagrebu, no onima koji ondje žive ta su pitanja od životne važnosti, istaknuli su Damir Gašparović i Melita Milenković. Po njima, važno je i desetak tisuća mladih ljudi iz Slavonije koji rade u Irskoj, Njemačkoj, skandinavskim zemljama, jer ih se toliko u slavonskim gradovima danas teško može naći.
To si nijedna država ne smije dopustiti, rekao je Gašparović. Uvjerava kako njihova koalicija ima jasne ideje kako to promijeniti. 

Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.