Vikend ayurvede u Osijeku

Vikend ayurvede u Osijeku

U Osijeku se održava “Vikend Ayurvede” – vikend radionica ‘Osnove Ayurvede’ i dvodnevna večernja radionica ‘Ljekovito bilje u svakodnevnom životu’. Domaćin je osječki Centar osobne moći, prijave obvezne.

Gost predavač je Tanja Kraljić Strgačić koja je završila trogodišnji studij Ayurvede na California College of Ayurveda, jednom od vodećih studija Ayurvede u Americi.Tanjin poziv prenosimo u cijelosti....

"S velikim veseljem najavljujem kako ponovno stižem u Hrvatsku, i sada drevno znanje Ayurvede – po prvi put – donosim u moj rodni grad – Osijek. Potaknuta pozivima klijenata, odlučila sam dašak Ayurvede prenjeti i u grad mog djetinjstva. Dragi Osječani, dolazim Vam 22. i 23.6.. Za sve Vas koji ste odabrali živjeti zdravo, za sve Vas koji dajete prednost zdravoj hrani, ljekovitom bilju umjesto teških i štetnih lijekova, za sve koji vjerujete da je bolje spriječiti nego liječiti, te težite prirodnoj ravnoteži Uma, Duha i Tijela – ovo je idealna prilika da saznate mnogo korisnih informacija koje će znatno unaprijediti Vaše Zdravlje i Zdravlje Vaše obitelji.

U Osijeku ću po prvi put održati “Vikend Ayurvede” – vikend radionicu ‘Osnove Ayurvede’, te dvodnevnu večernju radionicu ‘Ljekovito bilje u svakodnevnom životu’. Moje Ayurvedske radionice u Zagrebu i na otoku IŽu uvijek se popune do zadnjeg mjesta, i to mjesecima unaprijed… Dragi moji Osječani, pozivam i Vas da mi se pridružite i otkrijete ayurvedski koncept zdravlja koji učinkovito djeluje već 5.000 godina. Radujem se susretu s svima Vama ~

Ayurveda, doslovno prevedeno s Sanskrita znači “Znanje o Životu”. Ayurveda je najstariji wellness program na Planetu. To je prirodna medicina, mnogi tvrde čak najstarija medicina na svijetu. Datira unazad 5.000 godina i dolazi s područja Indije. Kažu da je bila baza čak i za klasičnu medicinu… Nešto što traje 5.000 godina, sigurno vrijedi.

Primjenjujući ayurvedsko znanje u svakodnevnom životu, balansiramo um, duh i tijelo, živimo život u skladu s prirodom u sebi i oko sebe, te kreiramo uvjete za ostvarivanje svog punog potencijala. No, to nije samo znanje o preveniranju bolesti, Ayurveda je kompletna medicinska znanost koja daje rješenja za samoizlječenje od svih bolesti."