Vrkić najavio prvi sastanak sa suradnicima

Vrkić najavio prvi sastanak sa suradnicima

Foto: FB Ivan Vrkić

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić najavio je danas na svojoj Facebook stranici da će, nakon višemjesečnog oporavka od kardiokirurške operacije kojoj je bio podvrgnut u travnju, početkom idućeg tjedna održati prvi sastanak sa suradnicima u Gradskoj upravi.

Na svojoj Facebook stranici Vrkić je najavio da će u utorak održati prvi sastanak sa zamjenicima Borisom Piližotom i Žanom Gamoš te pročelnicima upravnih odjela u Gradskoj upravi.
"Osjećam se relativno dobro i, premda sam sve vrijeme bio upućen u gradske poslove i događaje, u utorak ću konačno održati prvi sastanak nakon operacije sa svojim suradnicima - zamjenicima i pročelnicima. Nastavljamo gdje smo stali", poručio je gradonačelnik Vrkić.
Vrkić je u travnju hospitaliziran u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkoga Kliničkoga bolničkog centra, a nakon toga je operiran u Kliničkome bolničkom centru Zagreb, gdje su mu ugrađene dvije premosnice.
Iz osječke Gradske uprave tada su priopćili da je zahvat protekao uredno, da je maligna prirodna progresija srčane bolesti uspješno korigirana, ali i da je prvi dan poslije operacije Vrkić imao "blaži moždani udar, od čega se postupno oporavio te je naknadno upućen na rehabilitaciju".