Vulin Piližoti: "Na Jadranu je o trošku Osječana, pa mu je promaknulo..."

Vulin Piližoti: "Na Jadranu je o trošku Osječana, pa mu je promaknulo..."

Samo nekoliko sati nakon što je osječki SDP kritizirao gradonačelnika Ivana Radića da nije pokrenuo postupak imenovanja direktora dviju gradskih institucija, odgovor je stigao od Radićevog zamjenika Dragana Vulina.

Kao i priopćenje iz SDP-a, i Vulinovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
"Bivši osječki dogradonačelnik, Boris Piližota, u svom priopćenju iznosi neistine navodeći da nismo pokrenuli postupak imenovanja novih čelnih ljudi u gradskim tvrtkama Unikom d.o.o. i Zavod za stanovanje d.o.o. Osijek. Sukladno svim zakonskim propisima te aktima Grada Osijeka i navedenih trgovačkih društava, prošloga smo petka, 9. srpnja, pokrenuli postupak sazivanja sjednica skupština Unikoma i Zavoda za stanovanje te će se one ovih dana i održati čime će biti imenovana nadzorna tijela, a time i nove uprave društava.
Gospodin Piližota, navodno, uživa na našem Jadranu i to na račun Osječanki i Osječana, jer šest mjeseci prima punu plaću nakon završetka mandata, pa mu je sazivanje skupština društava vjerojatno promaknulo. Stoga, neka samo odmara i ne brine jer gradska uprava odgovorno i savjesno radi svoj posao", stoji u priopćenju koje potpisuje zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin.