Za Božić šaljite - video čestitke

Za Božić šaljite - video čestitke

Video klub "Mursa" od 15. do 17. prosinca organizira prvu radionicu na kojoj mali i veliki Zajedno (kako je radionica naslovljena) mogu napraviti svoje vlastite blagdanske video čestitke u stop-trik tehnici animacije.

"Zajedničkim snagama ćete moći izraditi video blagdansku čestitku koju onda možete do mile volje dijeliti na sve načine koje možete smisliti", stoji u pozivnici kluba. Odraslo-dječje ekipe mogu se sastojati od najmanje jednog oraslog i najmanje jednog dječjeg polaznika, a zbog obveza koje odrasli uglavnom imaju, radionica će se održavati u poslijepodnevnim satima u prostorijama Video kluba Mursa u zgradi Doma tehnike. Početak je u petak, 15. prosinca u 18 sati.
Radionica je za sve sudionike besplatna. Dio sredstava za njezino održavanje osiguralo je Društvo hrvatskih filmskih redatelja iz fonda namijenjenog poticanju kulturnog stvaralaštva pretežito nekomercijalne naravi i kulturne raznolikosti u audiovizualnoj djelatnosti.
Budući da je zbog prostora broj polaznika radionice ograničen, potrebna je prethodna prijava, a to možete učiniti na FB stranici Video kluba Mursa ili email video.mursa@gmail.com .