Zabavite se u kukuruznom labirintu

Zabavite se u kukuruznom labirintu

Izgubite se iz grada - pronađite izlaz u kukuruznom labirintu! Poručuju to iz udruge Kuku lab koja je i ove godine postavila poligon za zabavu u prirodi. Kukuruzni je labirint postavljen u Tvrđavici .

"KUKULAB is back2game", poručuju iz udruge, a u najavi otvaranja ovogodišnjeg kukuruznog labirinta na društvenim mrežama su zapisali: "Vrijeme je za najbolje gubljenje iz grada, za najdraže obiteljsko opuštanje, igranje Indiana Jonesa i Lare Croft, za edukativne i zabavne ture, za upijanje zraka sunca i hvatanje hladovine, vrijeme je za Kukuruzni labirint. Svoja vrata otvaramo ove srijede od 17 sati i prepuštamo vam osvajanje labirinta, istraživanje i glupiranje svake vrste. Na staroj lokaciji s novim kukuruzom, sa starim dobrim osjećajem i novim pustolovinama, vaš i naš Kuku lab ispunjava ljeto u gradu sa stilom. Širite riječ i ljubav naravno te se vidimo 1. kolovoza, osim ako se ljeto opet ne odluči igrati jeseni, a zrake sunca zamijene kapljice kiše."

Među ciljeve koje si je postavila Udruga Kuku lab zaštita je prirodnog i kulturnog naslijeđa, promicanje zdravog života, turističkih sadržaja, zatim poticanje mladih na organizirano i smisleno korištenje slobodnog vremena, promicanje rekreacije na otvorenom, ali i održavanje ekoloških, kulturnih i ekološko-športskih manifestacija poput ovog kukuruznog labirinta.
kukulab-ulaz-u-rabilint.jpg