Zbog radova u pojedine ulice zatvorene za promet

Zbog radova u pojedine ulice zatvorene za promet

Radovi na postavljanju novih semafora na križanju Strossmayerove i Kanižlićeve su završeni, tako da su ukinuta ograničenja u prometu u tom dijelu grada, međutim zbog radova na sanaciji kanalizacijskih instalacija te na radovima na kolniku neke se ulice privremeno zatvaraju za promet.

Obustava prometa u Ulici Franje Krežme, sanacija kanalizacijskih instalacija
Zbog izvođenja radova na sanaciji kanalizacijskih instalacija, nerazvrstana cesta u Ulici Franje Krežme ispred kućnog broja 14 će od 13. listopada do daljnjega biti zatvorena za promet te podijeljena na dva slijepa kraka.
Obustava prometa u Ulici kralja Petra Svačića, izgradnja uzdignute plohe na pješačkom prijelazu i pojačano održavanje
Zbog izvođenja radova na izgradnji uzdignute plohe na pješačkom prijelazu u Ulici kralja Petra Svačića ispred kućnog broja 41b, te zbog pojačanog održavanja punog profila kolnika Ulice, promet na dionici od Ulice Martina Divalta do kućnog broja 40 s parne strane, odnosno 53 s neparne strane, u vremenskom razdoblju od 14. listopada do 28. listopada 2021., će biti privremeno obustavljen te se odvijati okolnim obilaznim ulicama prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.
U prvoj fazi radova promet će biti obustavljen na dionici od Ulice Martina Divalta do Banjalučke ulice, a u drugoj fazi od Banjalučke do kućnog broja 40-53 u Svačićevoj ulici. Javni gradski prijevoz preusmjerit će se na Ulicu Josipa Reihl-Kira preko nerazvrstane ceste sjeverno od Športske dvorane JUG II, s privremenim stajalištima na navedenoj nerazvrstanoj cesti.
Privremena regulacija prometa: Vukovarska cesta, kod zgrade HOPS-a
Zbog radova na rekonstrukciji vodovodnog priključka Hrvatskog operatora prijenosnog sustava d.o.o. (HOPS), u utorak 19. listopada 2021., privremeno će se zatvoriti prometovanje Vukovarskom cestom kod zgrade HOPS-a (Vukovarska cesta 217). Radovi obuhvaćaju raskopavanje ceste i spajanje objekta na vodovodnu mrežu te će se na mjestu radova postaviti privremena regulacija prometa uz vidno označene obilazne pravce.
Očekivano trajanje radova je najmanje sedam dana, uz mogućnost produljenja u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika. U tom razdoblju promet će se odvijati preko prilazne ceste parkiralištu, paralelno s Vukovarskom cestom.