Zdravkova ljetna avantura

Zdravkova   ljetna    avantura

U okviru akcije "Zdravko je krenuo" Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek organizira novu Zdravkovu ljetnu avanturu – vodena je u četvrtak, 11. srpnja, a u subotu 13. Zdravkov je biatlon.

Na Gradskim će se bazenima u četvrtak od 13,30 do 15,30 održati vodene igre, od 16,30 do 17,00 na bazenima će se plesati zumba, a od 17,00 do 17,30 razgibati se možete uz aqua fitness.
"Pozvani su svi, a osobito naši najmlađi sugrađani. Ulaz na Gradske bazene plaća se prema standardnom cjeniku, no program koji organiziramo je besplatan. Čeka vas odlično ozvučenje, DJ, puno vodenih rekvizita", ističu u GSSR-u, koji akciju "Zdravko je krenuo" organiziraju pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka.
Zdravkova se ljetna avantura nastavlja u subotu u 8 sati kod Pješačkog mosta odakle kreće Zdravkov biatlon – vježbe u prirodi i nordijsko hodanje. "I ovaj je program prava poslastica i to ne samo za starije građane, kako to obično najprije pomislimo. Od početka do kraja programa bit ćete u rukama naših stručnih voditelja koji će se pobrinuti da nakon vježbanja u prirodi naučite i osnove hodanja s nordijskim štapovima. Dobro se zabavite i možda ovaj oblik sportske rekreacije uključite u svoju svakodnevnicu. Vidimo u četvrtak poslijepodne, subotu ujutro ili u jednoj od sljedećih Zdravkovih aktivnosti", poručuju iz GSSR-a "Sport za sve.