Zdravkova vodena avantura – Zdravkov bijatlon

Zdravkova vodena avantura – Zdravkov bijatlon

U okviru akcije “Zdravko je krenuo” Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek ovoga vikenda održava dva programa – Zdravkovu vodenu avanturu za najmlađe i Zdravkov bijatlon u kojem sudionici moraju svladati vježbe u prirodi i nordijsko hodanje.

Zdravkovu vodenu avanturu GSSR "Sport za sve" organizira za polaznike dječjeg sportskog kampa “Srednjika” u petak, 10. srpnja na  Gradskim bazenima u  Osijeku od 13,30 do 15 sati.
U subotu, 11. srpnja u Parku kralja Tomislava (okupljanje kod VK Iktus, sa strane parka) s početkom u 8,30 sati organiziraju Zdravkov bijatlon – vježbe u prirodi + nordijsko hodanje. "I ovaj je program prava poslastica i to ne samo za starije građane, kako to obično najprije pomislimo! Od početka do kraja programa bit ćete u rukama naših stručnih voditelja koji će se pobrinuti da nakon vježbanja u prirodi naučite i osnove hodanja s nordijskim štapovima, dobro se zabavite i možda ovaj oblik sportske rekreacije uključite u svoju svakodnevnicu", kažu organizatori koji akciju "Zdravko je krenuo" organiziraju pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka.