ŽOK Osijek 06 i na internetu

ŽOK Osijek 06 i na internetu

Djevojke su zajedničkim "klikom" pustile u rad nove stranice

Ženski odbojkaški klub Osijek 06 ima nove internetske stranice na kojima možete pratiti sve njihove uspjehe kao i sve uspjehe mlađih kategorija kluba, te se na taj način upoznati s ekipom koju prati slogan "Najljepši klub u gradu".

Odbojkašice Osijeka 06, koje igraju u 3. skupini 1. A Hrvatske odbojkaške lige, tri mjeseca nisu znale za poraz i sa 7 uzastopnih pobjeda približile su se vodećem dvojcu prvenstvene ljestvice. Prošloga vikenda nisu uspjele ubilježiti i osmu uzastopnu pobjedu, a seriju uspjeha prekinula je Nova Gradiška koja je u 9. kolu odnijela sva tri boda iz Gradskog vrta. Uspješnu sezonu igračica trenera Daria Fančovića prate i nove promidžbene klupske aktivnosti, a u skladu s njima u srijedu je u dvorani Gradski vrt ŽOK Osijek 06 otvorio i prve službene internetske stranice. Kako je istaknuo predsjednik kluba Toni Brdarić, u današnje vrijeme predstavljanje stranice kluba nije neka novost, no priča vezana uz njihov klub zaslužuje pozornost jer su projekt ostvarili s poznatom osječkom tvrtkom za razvoj softvera Mono, koja svoje znanje izvozi u 70 zemalja diljem svijeta. Osim na priču o novim stranicama, predsjednik kluba Toni Brdarić osvrnuo se i na uspjehe kluba: "To je mlada ekipa i nakon tri mjeseca bez poraza moralo doći do trenutka kada su se one slomile, no mi idemo dalje, idu neka nova natjecanja, dolaze neka nova djeca. Ako ne budemo sa seniorskom ekipom, nadam se da ćemo s mlađim kategorijama napraviti rezultat, kao što smo i zadnje tri godine činili. Što se internetskih stranica tiče, želja nam je da napravimo gotov proizvod koji ćemo moći ponuditi potencijalnim sponzorima. Sve skupa što radimo je u funkciji sporta i tih djevojaka koje se bore, rade i postižu rezultate. U vrijeme velike krize projekt smo uspjeli ostvariti s tvrtkom koja dolazi iz našeg grada." - rekao je jučer na predstavljanju stranice klupski predsjednik Toni Brdarić.

dsc_1222.jpg

A vlasnik tvrtke koja je izradila stranice je Denis Sušac, i sam bivši sportaš. Poznati osječki košarkaš koji je s klubom nastupao i u prvoj Hrvatskoj košarkaškoj ligi: "Ovo je samo početak, a mi ćemo sa svoje strane dati sve da ovakvih primjera bude još." - rekao je Sušac, a prvotimka osječke ekipe Tea Magdić izrazila zadovoljstvo izgledom nove internetske stranice kluba. Dodala je i kako je ovo odličan način da se vide njihovi rezultati i upoznaju sve odbojkašice, te izrazila nadu kako će u skorije vrijeme izboriti nastup u višem rangu natjecanja.

dsc_1227.jpg

Stoga od sada sve što vas zanima o radu i djelovanju kluba koji prati slogan "Najljepši klub u gradu" možete pronaći na adresi www.zokosijek06.hr.

ŽOK Osijek 06