Zorana Milić - novo pojačanje osječkih rukometašica

Zorana Milić - novo pojačanje osječkih rukometašica

Foto:Radio Osijek/ VD

Najnovijom potpisom nove igračice nastavlja se serija osnaživanja igračkog kadra za Ženski rukometni klub Osijek. Na konferenciji za novinare danas je predstavljena Zorana Milić . .

24-godišnja Milić igra na poziciji pivota, do sada je nastupala u Srbiji i Turskoj. Riječ je o igračici koje je prošla sve reprezentativne selekcije Srbije, dok je suradnja sa ŽRK Osijek dogovorena do kraja ove sezone, uz mogućnost nastavka suradnje i tijekom iduće.
"Definitivno je ovo jedan od pravih poteza u mojoj karijeri. Iz stvari koje sam čula, klub ima veliku ambiciju i jasno definiran put za sljedeću sezonu. Sigurno ovdje postoji dobar igrački kadar koji je, uz kvalitetan rad, sve što je meni u ovom trenutku potrebno”, istaknula je 24-godišnja Milić.
rukomet-2.jpg

Predsjednik kluba Damir Pećušak još je jednom iskazao važnost projekta ojačavanja ŽRK Osijek u nastavku prvenstva, koje je i nastavljeno ovim angažmanom: „Iskoristili smo ovaj transfer čim se za to dogodila prilika. Znatno će nam igračica ovakvog kalibra značiti ove sezone u cilju ostanka, ali i u sljedećoj kada su nam ambicije ipak nešto izraženije”, rekao je Pećušak.
Podsjetimo, ovo je već treće značajno igračko pojačanje uz ranije pristigle Doru Lacković i Josipu Jerčinović, što je samo potvrda ambicija osječkog prvoligaša koji će već idući susret imati ove subote u Bjelovaru protiv ŽRK Bjelovar.