ŽRK Osijek protiv ekipe Sinja želi nastaviti uspješan niz

ŽRK Osijek protiv ekipe Sinja želi nastaviti uspješan niz ŽRK Osijek protiv ekipe Sinja želi nastaviti uspješan niz
foto Radio Osijek foto Radio Osijek
foto Radio Osijek foto Radio Osijek

foto Radio Osijek

Rukometašice Osijeka trenutačno se nalaze na 6. mjestu 1. Hrvatske rukometne lige, a tijekom prvenstvene stanke izborile su i četvrtinu finala Kupa Hrvatske. Uspješan niz pokušat će nastaviti u subotu protiv ekipe Sinja.

Kako je istaknuto na konferenciji za novinare u povodu početka proljetnog dijela sezone, ženski rukomet u Osijeku takve rezultate nije imao gotovo 20 godina stoga se s razlogom očekuje uspješan nastavak sezone u kojemu Osječanke očekuje 7 domaćih utakmica i 6 gostovanja.

img_20200131_111803.jpg Prva utakmica u nastavku sezone igra se sutra u osječkoj dvorani Zrinjevcu s početkom u 18 sati, a trener Jasmin Mrkonja najavio je nastavak uspješnog niza od 4 pobjede u prvenstvu i Kupu: "Utakmica protiv Sinja je jako bitno utakmica, a gošće sigurno spadaju među najbolje ekipe u Hrvatskoj. O njima dovoljno govori činjenica da su u prvom dijelu prvenstva pobijedile Bjelovar, a i mi smo na gostovanju u prvom kolu u Sinju izgubili jedan razlike. Sinjanke su jako nezgodne i zapravo su jedan miks mladosti i iskusnih igračica. Ipak, mi smo u jednom pozitivnom nizu, imamo dobru atmosferu u ekipi i nemamo nekih problema s povredama. Moje djevojke su stvarno raspoložene za igru, za borbu i ovim putem pozivam navijače, jer svi koji dođu sutra u našu dvoranu će vidjeti stvarno jednu dobru rukometnu predstavu. Mi se nadamo da ćemo nastaviti naš pobjednički niz i tako učvrstiti našu dobru poziciju na prvenstvenoj ljestvici", rekao je trener Mrkonja i pohvalio navijače koji redovito prate utakmice ŽRK Osijeka čak i na gostovanjima, što je velika rijetkost u današnje vrijeme posebice u ženskom rukometu.