Emisija 09.04.2020.

Emisija 09.04.2020.

U suradnji s Kulturnim centrom Osijek, HRT - Radio Osijek i Brtva glave stižu u vaše dnevne sobe. Mjuzu u velikom studiju ovoga četvrtka za vas vrti Mario Lovaković Umbo – zaplešite bosi na tepihu, zamolite susjede da se ne ljute ako slušate preglasnu glazbu i priključite se na frenkvencije Radio Osijeka

Kuc, kuc  otvaramo vrata velikog studija Radio Osijeka! 📻🎙🎛🎥
Ovo je dokaz da nije sasvim točna ona „video kill the radio star“ jer radijska ekipa i ovoga četvrtka ulazi u vaše domove.
Radio je od sada vaš najbolji prijatelj, a svoj program prilagodit će i kriznim situacijama. Još uvijek ne možemo plesuckati na plesnim podijima, otići na neku dobru izložbu, performans ili koncert, ali zato radio ovoga četvrtka pojačavamo na najjače - u goste nam dolazi čovjek koji svoje ploče nosi ispod miške, glazbenu karijeru započeo je s gitarom u ruci, a danas je nezaobilazni DJ na lokalnim i regionalnim događanjima. Mjuzu u velikom studiju ovoga četvrtka za vas vrti Mario Lovaković Umbo
Ne brinite, sve mjere opreza poštujemo, a na vama je da si prilagodite kućnu atmosferu i vratite se u one dane kada nije bilo važno koji je dan u tjednu. Četvrtak je postao vaš omiljeni dan – zaplešite bosi na tepihu, zamolite susjede da se ne ljute ako slušate preglasnu glazbu i priključite se na frenkvencije Radio Osijeka.
Gledamo se na live streamu i slušamo online u četvrtak od 19.40 do 22.00

....................


Emisija koju pripremaju studenti Odjela za kulturologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Uvjerite se u njihovu kreativnost i brojne teme koje obrađuju na poseban način. Iako je nekima poznat isključivo kao tehnički pojam, "Brtva glave" naziv je emisije koji označava mentalno stanje. Riječ je o svojevrsnoj blokadi koja studentima priječi da pokažu stečena znanja. Ona se u svakodnevici javlja prije ispita ili u nekoj drugoj situaciji kada se zbog vanjskih ili unutarnjih podražaja naša pamet nađe u blokadi.

Jasno?

"Brtva glave" vam je u glavi i ovoga četvrtka od 19,30 sati do ponoći.

 

Pratite nas i na Facebooku!

O emisiji Brtva glave

Emisija koju pripremaju studenti Akademije za umjetnost i kulturu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Uvjerite se u njihovu kreativnost i brojne teme koje obrađuju na poseban način .

Pročitaj više

Komentari

Brtva glave
Brtva glave

HRT – Radio Osijek — Glazba, kultura, zabava, obrazovanje

Emisija koju pripremaju studenti Akademije za umjetnost i kulturu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Uvjerite se u njihovu kreativnost i brojne teme koje obrađuju na poseban način .

Sljedeća emitiranja

Četvrtak, 28.01.2021. 19:40 - 22:00

Četvrtak, 28.01.2021. 22:30 - 00:00

Četvrtak, 04.02.2021. 19:40 - 22:00