Emisija 26.02.2020.

Djeco i mladi, o sportu se radi Djeco i mladi, o sportu se radi
foto facebook ŽNK Osijek foto facebook ŽNK Osijek

foto facebook ŽNK Osijek

Prošloga tjedna na osječkoj "Mačkamami" odrani su nogometni susreti pionirskih i kadetskih ekipa Ženskog nogometnog kluba Osijek i gošći ŽFK Spartaka iz Subotice.

Iako rezultati nisu bili najvažnija stvar tijekom ovog druženja, valja istaknuti kako je po viđenim budćnost ženskog nogometa u Osijeku svijetla. Naime, škole nogometaa iz Osijek i Subotice ponajbolje su u svojim državama pa su tako i rezultati ovih susreta pokazatelj onoga što bi moglo uslijediti u predstojećim godnam.

U prvoj su igrale su pionirke ŽNK-a Osijek i ŽFK-a Spartak iz Subotice, a susret je završio 1:1. Potom je uslijedio susret kadetkinja u kojemu su slavile igračice Osijek 3:2.

Trener osječke juniorske ekipe je Marijan Vuka, dok kadetkinje vodi trener Zvonimir Kolak koji je ujedno i voditelj škole ŽNK-a Osijek. Nakon ovoga susreta trener Kolak je prepustio čak sedam svojih kadetkinja izbornici ženske nogometne reprezentacije U17 Stelli Gotal koka ovoga tjedna vodi pripreme u Metkoviću uoči predstojećih kvalifikacijskih utakmoca. Uz kadetkinje iz Osijeka su na pripreme krenule i 3 juniorke koje su se našle na popisu izbornika U19 Božidara Miletića.

Dodajmo kako seniorke završavaju pripreme uoči nastavka sezone u sklopu kojih su igračice trenera Tihomira Rudeža trebale u subotu igrati prijateljski susret protiv mađarskog MTK, no gošće su otkazale susret u zadnji trenutak. Podsjetimo kako si prije desetak dana Osječanke izgubele kod Mađarica 4:2 i ovo je trebao biti svojevrstan uzvrat. Uoči nastavka prvenstva (15.3.) Osječanke će odigrati i službenu Kup utakmicu u sklopu čijega će 2. kola igrati u Slavonskom Brodu protiv Viktorije.

Emisija "Djeco i mladi, o sportu se radi" traje 30-ak minuta, a goste nam uživo dolaze mladi sportaši i njihovi treneri koji nam donose priče o svojim uspjesima.....

O emisiji Djeco i mladi, o sportu se radi

Svake srijede u 17 sati i 10 minuta počinje emisija posvećena svim mladim, perspektivnim i potencijalnim sportašima, njihovim roditeljima, trenerima i svima ostalima koji se na neki način bave sportom.

Pročitaj više

Djeco i mladi, o sportu se radi
Djeco i mladi, o sportu se radi

HRT – Radio Osijek — Sport, djeca i mladi

Svake srijede u 17 sati i 10 minuta počinje emisija posvećena svim mladim, perspektivnim i potencijalnim sportašima, njihovim roditeljima, trenerima i svima ostalima koji se na neki način bave sportom.